Lore Goossens

Ik ben Lore Goossens. Ik ben 16 jaar en dit is mijn eerste jaar in de VMS.

Ik doe al 10 jaar atletiek en zit in de AVR. Het liefst loop ik de halve fond (400m-800m). Maar ik loop ook de 1500m en in de winter doe ik mee aan veldlopen. Vorig jaar ben ik mee geweest met FISEC voor de piste. Dit jaar wou ik graag meegaan met ISF naar Parijs om te gaan veldlopen. Ik ben dan ook heel blij dat ik kan deelnemen en ik kijk er naar uit.

Op 20 januari was de selectiewedstrijd en vond plaats in Hannuit. Het was koud en het parcours was bedekt met sneeuw. Ik wil graag nog mr. Walravens, Jolien, Anne-Sophie, Laurie, Michelle en Lijs bedanken om mee te gaan!

Op 20 januari nam onze meisjesploeg deel aan de selectie voor het ISF-veldloopkampioenschap in Hannuit. In winterse omstandigheden liepen zij een prima wedstrijd. De ploeg werd 3e op 8 ploegen, Lore Goossens finishte 4e op 50 deelnemers. Dankzij deze goede resultaten plaatste Lore zich voor het ISF-kampioenschap in Parijs. Proficiat aan  Michelle De Wulf, Lijs Devoldere, Laurie Dewitte, Anne-Sophie Ryon, Lore Goossens en  Jolien Dejonghe.